Referenties

Lees hieronder ervaringen van klanten die u voorgingen. Heeft u ook een pretigge ervaring gehad met SvG Voegersbedrijf? Laat dan een berichtje achter, alvast hartelijk dank.

_________________

Schrijf een referentie

 
 
 
 
 
 
--
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
19 berichten.
Rien Schuurmans Rien Schuurmans uit Teteringen
Onze gevel was door een ander bedrijf flink beschadigd ,die hebben we snel weggestuurd ,na inspectie van Sander van Gladbeek ( voegersbedrijf S.V.G ) pakte hij de klus zeer snel op, en het resultaat was fantastisch! ,Sander en Jan zijn echte vakmannen die nog liefde hebben voor hun vak, Ze werken hard en de prijs was ook nog gunstig ! Nogmaals bedankt Sander en Jan voor jullie vakwerk!
Brigitte en Roel Brigitte en Roel uit Breda
Sander en Jan hebben de zij- en achtergevel van ons jaren-20 huis gerenoveerd. Er zullen vast meer goede voegers zijn, maar Sander heeft daarbovenop nog een aantal grote plussen: zeer prettig in de omgang, houdt zich aan alle afspraken, werkt heel netjes en de service is meer dan geweldig; Onze schilder liet het afweten en Sander heeft echt alle moeite gedaan om tot een oplossing te komen. Top!
Audrey & Gerard Audrey & Gerard uit Breda
Vanaf het eerste gesprek hadden wij al een vertrouwd gevoel bij Sander. We wisten dat het goed zou komen als we de opdracht aan hem zouden gunnen. Sander werkt professioneel, snel en zeer netjes en komt zijn afspraken meer dan na. Geeft goede adviezen, is een super vakman die uitstekend werk verricht. Alles wordt keurig netjes opgeruimd. De verrichtingen, uithakken, gevelreiniging, impregneren en voegen zijn in augustus 2021 perfect uitgevoerd. Wij zijn superblij met het eindresultaat. Bedankt! Een echte aanrader! Bedankt
Kim Kim uit Gilze
Sander en zijn team hebben uitstekend werk verricht. Alles volgens afspraak (en meer), netjes uitgevoerd en alles netjes achtergelaten. Top! Een aanbeveling.
Wim Van Ham Wim Van Ham uit Fijnaart
Het is een top bedrijf snel en netjes werk top mannen gr Wim en Jolanda
David Stevens David Stevens uit Oosteind
Sander is een gouden vakman die onze boerderij uit 1913 perfect opgeknapt heeft met nieuwe kalkvoegen en diverse reparaties. Alles klopte meteen bij Sander, van het eerste gesprek waarin hij meteen een testje maakte met schoonmaken van de steen tot aan de offerte en het uiteindelijk uitvoeren van het werk. Alles is keurig opgeleverd en tijdens het werk zijn hij en Jan super netjes te werk gegaan. Een echte aanrader!!
Ramon Ramon uit Nieuw-lekkerland
Bij ons in Nieuw-Lekkerland met 10 gezinnen onze gevels laten renoveren ( zandstralen - nieuwe voegen en impregneren ). Zijn nu een aantal woningen klaar en wordt werkelijk heel erg mooi. Wij zijn blij dat we voor SvG hebben gekozen, Sander is het vertrouwen meer dan waar en werkt samen naar een prachtig eindresultaat. Groot compliment vakmensen bij SvG. Groeten, Ramon
Robert Salomons Robert Salomons uit Breda
Mijn vrouw en ik kwamen met Sander in kontakt via de fam. Janssen uit Goirle. Daar uitstekend werk verricht. Nou, bij ons dus ook! Goede vakman en n fijn persoon. Zeldzame kombinatie ‘in de bouw’.
Paul Puyn Paul Puyn uit Strijen
Super tevreden alles ziet er weer als nieuw uit Een echte aanrader
Xander &Yvonne Xander &Yvonne uit Rijen
SandervG voegersbedrijf heeft in november de gevels gerenoveerd van ons huis. Uithakken, reinigen , voegen , impregneren. Eind resultaat super !!! De combinatie van zijn vakkennis , zijn klantgerichte houding en persoonlijkheid maken het verschil als je voor SVG kiest , echte aanrader !
Beeke Beeke uit Goirle
Waar vind je ze zo nog? Sander zag direct wat het échte probleem was met mijn huis en legde me dat heel goed uit. Eerlijk advies, uitstekende communicatie, uitstekend vakwerk, prachtig resultaat. De collega kijkt nog even kritisch, zodat echt niks is nagelaten. Nee hoor, helemaal goed. Na de werkzaamheden alles keurig en schoon achtergelaten en alles in prima sfeer. En dat kleine extraatje deed hij er even bij. Ik heb weer een mooie gevel, ben ontzettend blij met het resultaat en heel erg tevreden. SVG kan ik iedereen aanraden, nergens een minpuntje. Een 10 !
Fam. Van den Elshout Fam. Van den Elshout uit Roosendaal
Eind juli werkzaamheden uit laten voeren aan de gevel en schoorstenen van ons huis. Wij zijn erg tevreden over het resultaat van de gedane werkzaamheden uitgevoerd door Sander van Glabbeek voegersbedrijf. Alles keurig uitgevoerd volgens afspraak. Sander denkt met je mee en geeft prima advies. Sander werkt netjes en zorgt dat al het afval wordt opgeruimd en voert het zelf af. Al met al een tevreden klant. Het bedrijf kan ik je aanraden.
Eric Janssen Eric Janssen uit Goirle
Via internet afspraak met ondernemer Sander v G gemaakt. Na goede eerste indruk en schouwen van het werk (van gehele huis incl twee grote schoorstenen de voegen uithakken, lood vernieuwen, hoge druk/stoom-reinigen muren, voegen en deels impregneren), ontvingen we vlot een offerte. Werk kon enkele maanden later uitgevoerd worden, doch omdat een opdracht verschoven moest worden werd na correcte afstemming met ons het werk eerder uitgevoerd. Anderhalve week later was alles opgeleverd, het huis staat er keurig bij en het werk ziet er kwalitatief goed uit. Wij geven deze correcte en vakbekwame ondernemer een 9!" Hartelijke groet, Marga en Eric Janssen
A. Th A. Th uit Tilburg
Ik was aanvankelijk een beetje bevreesd over het zoeken naar een geschikte aannemer voor het oplossen van problemen aan mijn huis. Een beetje van dit en een beetje van dat of wel : Het opnieuw voegen van metselwerk aan voorgevel. Evenzo aan garagemuur aan tuinzijde en het ophalen van voegwerk aan schoorsteen en enkele vensterbanken. Tevens wilde ik nieuw loodwerk laten aanbrengen op aansluiting platdak achterbouw op achtergevel. Al dit herstelwerk is op een keurige wijze aangebracht en afgewerkt. Steeds is het vrijkomend materiaal bijeengebracht en opgeruimd. Het afwerken van het geheel kwam dus ook neer op een grondige schoonmaak. Ik ( wij ) kunnen terugzien op een goed herstel, prettig sfeer tijdens het werk en een net tot zeer nette afwerking van het geheel. Ik kan deze aannemer cq voegbedrijf aan iedereen aanbevelen. Veel succes met het bedrijf.
De heer Verhoof De heer Verhoof uit Oosterhout
Echt een stuk vakwerk waar kwaliteit en kwantiteit van Voegersbedrijf SvG vanaf straalt. Echte vakmensen, snelle offerte, goede service, goed contact, vriendelijke vaklui. Afspraken zoals afgesproken ook nagekomen. Uitermate tevreden.
Fam. Kruit Fam. Kruit uit Dordrecht
Begin september is de voorgevel van onze woning naar grote tevredenheid gerenoveerd. We wonen in een oude woning van 105 jaar oud. Bij het maken van de offerte kregen we het advies om voor het voegen van de gevel eerst onze regenpijp te vervangen. Na dit gedaan te hebben waren de vochtproblemen verholpen. Omdat enkele stenen beschadigd waren moesten er creatieve oplossingen bedacht worden om de oude stenen te vervangen door stenen in dezelfde stijl. SvG dacht hierbij mee en gaf ons vakkundig advies. De werkzaamheden namen drie dagen in beslag. Er werd netjes gewerkt en de hoeveelheid stof binnen viel erg mee. Daarnaast hoefden we niet thuis te zijn bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Iets wat ons goed beviel. Al met al zijn we zeer tevreden over het eindresultaat en het aan ons gegeven advies.
Fam. Verboom Fam. Verboom uit Hendrik Ido Ambacht
De werzaamheden zijn naar tevredenheid verlopen en de gevelrenovatie ziet er goed uit, ondertussen is het ook goed gedroogt, zo kan het wel weer aantal jaren mee. Sander bedankt en tot ziens
Fam. Hoogh Fam. Hoogh uit Oosterhout
Ben zeer tevreden over het werk wat mij is geleverd. de voegers zijn zeer bekwaam werken netjes en keurig op afspraak. alle lof voor deze mensen, prettig om met goede vakwerkmensen te kunnen onderhandelen. ook goede voorlichting als er nog verborgen gebreken te voorschijn komen. Echt aan te raden.
Fam. van Mersbergen Fam. van Mersbergen uit Genderen
SVG voegersbedijf heeft in de maand oktober en november 2014. de gevels van ons woonhuis gereinigd, uitgehakt, ankers aangebracht en opnieuw gevoegd. Enige weken later zijn de gevels geimpregneerd. Alle werkzaamheden zijn correct en netjes uitgevoerd. Het afval is opgeruimd en rondom het huis is ook alles aangeveegd geschrobt en gezeemd. Met andere woorden we zijn tevreden hoe alles is verlopen en met het eindresultaat.